Det har været International Networking Week i denne uge og i Idrættens Hus i Brøndby var der i den anledning et kæmpe netværks arrangement med hele 250 deltagere. Der var rigtig mange mennesker som jeg desværre ikke fik mødt. Det var simpelthen umuligt at nå hele vejen rundt på en formiddag. Så hvad gør jeg nu?

Jeg havde selvfølgelig forebredt mig til netværksmødet efter alle kunstens regler og udpeget dem jeg synes kunne være interessante at møde. Men selvom jeg via sociale medier havde set hvordan folk så ud, var det langt fra alle jeg fik mødt. Dels bliver man jo selv introduceret for til nye folk og så går snakken, – og dels er det en smule kaotisk med så mange mennesker samlet på et sted.

Tilbage på kontoret sidder jeg nu med en liste på en lille håndfuld mennesker, som jeg ikke nåede at fange.

Selvom jeg ikke fik hilst på dem, så står døren stadig på klem, for vi har faktisk noget til fælles nu: Vi var til samme netværksmøde.  (Ok – det kan jo rent faktisk være de ikke deltog, men når nu de stod på deltagerlisten, har det nok været deres intention at deltage. Derfor skal jeg bare finde deres kontaktoplysninger og ringe til dem. Her vil jeg sige:

Hej Mikkel. Det er Lars Skjoldby.
Jeg var til International Networking Week i dag og så du var på deltagerlisten. Desværre fik jeg ikke lejlighed til at hilse på dig selvom det var min plan. Jeg tror der kunne være nogle synergier og samarbejdsmuligheder mellem os. Har du tid til at snakke om det nu, eller passer det bedre på et andet tidspunkt? …..

Det er alt hvad der skal til. Prøv det af og jeg vil garantere folk vil lytte på dig.

Har du andre fifs til opfølgning på dem du ikke nåede at snakke med, – så lær meget gerne fra dig ved at smide en kommentar herunder.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/6 (6 votes cast)
Følger du op på dem du IKKE møder?, 4.3 out of 6 based on 6 ratings

Join the Conversation

3 Comments

 1. Godt indlæg Lars. Nogle gange er det så lidt der skal til, men man har alle mulige undskyldninger for ikke at tage kontakt.

  Jeg har de sidste gange fået rigtig meget ud af, at kontakte folk på twitter eller email inden et arrangement. På den måde har man en indgangsvinkel til at mødes på dagen.

  1. Hej Lars
   Det er bare et super godt tip du kommer med der. Tak fordi du deler det.

   De bedste hilsner
   Lars Skjoldby

 2. Rigtig gode tips, men vigtigt at huske at tænke på og spørge ind til, hvad man kan hjælpe dem/hinanden med dvs hvordan man kan skabe værdi for den man kontakter – gerne vind/vind. Det kan være yderst anstrengende hver dag at få henvendelser fra nogen, der vil mødes med dig, kun fordi de vil have noget af dig. Det skaber en verden til forskel i energien og dermed sandsynligheden for at få et møde i stand

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *