Om siden

Hej og velkommen til ProfessionelNetworker.dk

Mit navn er Lars Skjoldby og jeg har været selvstændig i snart 20 år. I dag driver jeg et succesfuldt SEO bureau men de første mange år som selvstændig vidste jeg ikke, hvordan man kunne skabe forretning via netværk og henvisninger. Jeg begik rigtig mange fodfejl, det var meget tidskrævende og mit udbytte fra netværksmøder og erhvervesarrangementer var lig 0.

Problemet var jeg ikke vidste hvordan man networkede sig forretninger.

Først da jeg meldte mig ind i et forretningsnetværk i Roskilde og arbejdede med netværk uge efter uge, begyndte jeg at se, hvilke mekanismer der spillede en rolle og gjorde en forskel. Disse erfaringer og opdagelser har jeg skrevet om på min personlige blog og tilbagemeldingerne har været overvældende både online og offline.

Jeg fandt ud af, at de samme mekanismer gælder online.

Derfor har jeg nu flyttet alle mine netværks relaterede artikler her ind professionelnetworker.dk – og dermed er den værktøjskasse du lige står og mangler skabt.

ProfessionelNetworker laves p.t. som et fritidsprojekt uden egentlig indtjening. Jeg har ingen planer om at overplastre siden med reklamer, men der kan fra tid til anden kan der komme links på siderne som kan genere en mindre indtægt til mig. Et eksempel kunne være, at jeg læser en god bog om networking og anmelder den her på siden, og linker til en online boghandler hvor man kan købe den. Klikker du på et sådan link, og køber bogen – eller en anden bog, vil jeg modtage en provision fra boghandleren for dit køb. Det skal jeg nok markere tydeligt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.4/6 (2 votes cast)
Om siden, 5.4 out of 6 based on 2 ratings

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *