3 ting du skal gøre inden et netværksmøde

Her er lidt tips til hvad du skal gøre inden et netværksmøde.

  1. Find ud af hvem der deltager. Kontakt arrangøren og få en deltagerliste. Find 5-10 som du rigtig gerne vil snakke med. Brug LinkedIn, Twitter eller Facebook til at få mere info om dem. Hvis du kender deres ansigt, er de hurtigere at finde.
  2. Få trykt dine visitkort (i god tid). Hvis du vil vise du er professionel, så hænger det ikke sammen med hjemmeprintet visitkort med flossede kanter. Det koster ikke meget mere end et par hundrede kroner at købe en stak visitkort hos et digitaltrykkeri. Jeg selv har altid brugt Lasertryk, men hvis det skal koste gratis, kører Vistaprint ofte kampagner med gratis visitkort. Dog vil deres logo stå på bagsiden af kortet og det tager noget af professionalismen.
  3. Forbered dine elevatortaler. Ja, jeg skrev i flertal. Du bør minimum have en formel og en uformel elevatortale.Flere og flere netværksmøder har et præsentationspunkt på agendaen, hvor du står på slap line og skal præsentere dig for alle deltagerene på én gang. Det er den formelle elevatortale.Men jeg har endnu ikke oplevet et netværksmøde hvor man ikke mingler – enten til start, slut eller under hele mødet. Det er her du vil få stillet spørgsmålet “Nå, hvad laver du så?” Her skal du komme med den uformelle.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/6 (2 votes cast)
3 ting du skal gøre inden et netværksmøde, 3.5 out of 6 based on 2 ratings

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *