Der findes umiddelbart to forskellige spøgelsesprofiler: Duplikerede  profiler og profiler fra afdøde. Det kræver en lille smule arbejde at få ryddet op i – men er heldigvis ikke umuligt. Læs mere her om hvordan du bærer dig ad.

Sådan fjerner du en duplikeret LinkedIn profil

En duplikeret LinkedIn profil opstår typisk hvis man glemmer sine login oplysninger og herefter opretter en ny profil. Det kan f.eks. være i forbindelse med jobskifte, hvor  profilen er knyttet op til ens tidligeres jobs e-mailadresse. Hvis du søger en kontakt og du ser han eller hun har to profiler, kan ofte gennemskue den efterladte profil, ved at sammenligne antallet af connections på de to profiler. Den med færrest er meget ofte den efterladte profil.

For at lukke en efterladt profil skal du logge ind på den. Men det kan jo være et problem, hvis du netop oprettede en ny profil, fordi du manglende login til den gamle. Heldigvis kan det godt lade sig gøre at lukke den alligevel. Du skal blot kontakte LinkedIn med URL adressen på den duplikerede profil, fortælle dem hvilken mailadresse profilen er sat op med, samt det navn du har benyttet på profilen.

Find kontakt oplysningerne og beskrivelsen her > 

 

Sådan fjerner du en afdøds LinkedIn profil

Det er altid tragisk når det sker, men det kan ikke undgås at folk i ens netværk dør. Når man bevæger sig rundt på LinkedIn kan det ske at afdødes profiler dukker op i “Viewers of this profile also viewed…” og det kan godt virke meget akavet. Det kan også ske at folk uvidende sender beskeder til den afdøde.

Man skal huske på at LinkedIn kan ikke vide om personerne er i live – det er de efterladte nød til at gøre dem opmærksomme på. LinkedIn har lavet en bestemt formular som man downloader og underskriver og indsender til LinkedIn. Det behøver ikke at være pårørende. Det kan sagtens være en LinkedIn kontakt. Du skal dog kunne oplyse en mailadresse som afdøde havde knyttet til sin LinkeIn konto. Er du connected til den døde, kan du se mailadressen på vedkommendes profil.

Formularen finder du her >

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.2/6 (5 votes cast)
Kan man fjerne døde LinkedIn profiler?, 4.2 out of 6 based on 5 ratings

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *